Beautiful Ballooning

Laatste nieuws:

Vrijdag 11 mei

De vaart van vanavond gaat definitief door.
We verwachten de genodigde om 18.30 uur bij cafe restaurant ’t Anker te Saasveld. Rond 19.00 uur maken we ons klaar voor de vaart.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door:
’t Anker
Asito B.V.
Revalidatiecentrum Roessingh wensboom
Medewerkers van de afdeling planning

De overige data zijn:
2 juni Golfclub De Koepel Wierden met 3 ballonnen.
15 juni restaurant ’t Anker in Saasveld met 3 ballonnen.
7 juli Aparthotel Delden met 3 ballonnen.

Beautiful Ballooning is een stichting die tot doel heeft ernstig zieke kinderen een onvergetelijk avontuur te laten beleven.

We nodigen de kinderen uit om samen met iemand van hun keuze, een vriendje, vriendinnetje, vader, moeder, opa of oma een ballonvaart te maken.

Al onze activiteiten worden gesponsord door bedrijven die een ballon bezitten en deze willen afstaan voor een vaart met zieke kinderen en door acties van bijvoorbeeld scholen, statiegeld acties, gemeentes en vrije giften.

In december 2012 zijn we daarbij met een nieuwe uitdaging begonnen, Fantastic Flying. Hiervoor nodigen we met name rolstoelkinderen uit om een rondvlucht in een vliegtuigje te maken.

De kinderen worden geselecteerd door Anne Marie Wennink, voormalig hoofdverpleegkundige van de kinderafdeling van het ziekenhuis in Hengelo. Zij heeft ook contact met haar ex-collega’s uit Enschede en Almelo en de maatschappelijk werksters van revalidatiecentrum Roessingh.

Sinds januari 2008 heeft de belastingdienst Beautiful Ballooning aangemerkt als goede doelen stichting (ANBI).

We zijn al vanaf 2003 bezig en hebben elk jaar 20 tot 50 kinderen een avontuur kunnen laten beleven en zolang de sponsors dit mogelijk blijven maken blijven wij doorgaan.

Het blijven vinden van sponsors is niet eenvoudig. Like ons op onze facebookpagina! Word vrienden van Beautiful Ballooning op facebook en deel onze pagina met al uw vrienden. Hoe meer bekendheid Beautiful Ballooning krijgt, hoe beter wij sponsoren kunnen werven.