Beautiful Ballooning

Laatste nieuws:

Vrijdag 24 mei

Helaas gaat de vaart vanavond niet door. De nieuwe datum is vrijdag 14 juni. We verwachten de genodigden dan om 19.00 uur.

Hou 14 juni de site in de haar en voor verdere informatie.

Bij goed weer vertrekken wij vanavond vanaf Kleinsman vlees en partyservice, suetersweg 19 B te Bentelo.

Wij verwachten de genodigden om 18.30 uur.

Tussen 13.00 en 14.00 uur kunt u hier lezen of en hoe laat de vaart door kan gaan

 

vrijdag 10 mei 2019

Bij goed weer vertrekken wij met 3 ballonnen vanaf:
Cafe ’t Anker
Bornsestraat 43
7597 NH Saasveld

Wij verwachten de genodigden om 18.30 uur.

Deze avond is mede te danken aan Asito B.V., cafe t Anker te Saasveld en Fahner vaste planten te Deurningen.

Zonder deze (en de overige) geweldige sponsoren kan Beautiful Ballooning niet bestaan. Wilt u ook graag een steentje bijdragen laat het ons weten.

——————

Precies 15 jaar geleden was de 1e vaart van Beautiful Ballooning. Vanavond gaan we als het weer het toelaat met 4 ballonnen en 12 kinderen omhoog vanaf het Aparthotel te Delden. Na 13.00 uur kunt u hier de laatste informatie lezen.

Vanavond alweer de 4e vaart van dit jaar.

We vertrekken vanaf cafe t Anker te Saasveld.

Wij verwachten de genodigden om 19.15 uur

Goed nieuws.
De vaart van vanavond gaat door.
Wij verwachten de genodigden om 19.00 uur bij Golfclub de Koepel, Rijssensestraat 142, 7642 NN te Wierden.

Vanaf 19.30 klaar maken ballonnen op het veld.

Dinsdag 29 mei

Zomaar een spontane actie van Marlice Geerlink . Zij schenkt de gehele opbrengst van haar voortuin boekenverkoop op zondag 3 juni in Aadorp  aan Beautiful Ballooning.
Natuurlijk mogen veel meer deelnemers dit doen.

Beautiful Ballooning is een stichting die tot doel heeft ernstig zieke kinderen een onvergetelijk avontuur te laten beleven.

We nodigen de kinderen uit om samen met iemand van hun keuze, een vriendje, vriendinnetje, vader, moeder, opa of oma een ballonvaart te maken.

Al onze activiteiten worden gesponsord door bedrijven die een ballon bezitten en deze willen afstaan voor een vaart met zieke kinderen en door acties van bijvoorbeeld scholen, statiegeld acties, gemeentes en vrije giften.

In december 2012 zijn we daarbij met een nieuwe uitdaging begonnen, Fantastic Flying. Hiervoor nodigen we met name rolstoelkinderen uit om een rondvlucht in een vliegtuigje te maken.

De kinderen worden geselecteerd door Anne Marie Wennink, voormalig hoofdverpleegkundige van de kinderafdeling van het ziekenhuis in Hengelo. Zij heeft ook contact met haar ex-collega’s uit Enschede en Almelo en de maatschappelijk werksters van revalidatiecentrum Roessingh.

Sinds januari 2008 heeft de belastingdienst Beautiful Ballooning aangemerkt als goede doelen stichting (ANBI).

We zijn al vanaf 2003 bezig en hebben elk jaar 20 tot 50 kinderen een avontuur kunnen laten beleven en zolang de sponsors dit mogelijk blijven maken blijven wij doorgaan.

Het blijven vinden van sponsors is niet eenvoudig. Like ons op onze facebookpagina! Word vrienden van Beautiful Ballooning op facebook en deel onze pagina met al uw vrienden. Hoe meer bekendheid Beautiful Ballooning krijgt, hoe beter wij sponsoren kunnen werven.